Pate-uri cu carnati de bere

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 5549 vizualizari

 

Delicioase, in orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet carnati de bere
  • 1 pachet foetaj “Linco”
  • 1 ou
  • Seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate-uri cu carnati de bere:

Taiem foetajul in fasii, de latimea carnaciorilor, apoi punem cate o bucata de carnat, rulam atat cat sa-l acoperim, taiem si presam aluatul putin pe margini. Tapetam tava cu hartie de copt si asezam pateurile cu distanta intre ele. Intr-un bol, batem oul si cu o pensula dam peste pate-uri, apoi presaram seminte de in. Dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 15-20’. Se servesc calde sau reci, deopotriva. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate-uri cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci